ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Αποθέωση στο Βόλο - Χαμός για τα εισιτήρια (pics)

ΑΕΚ: Αποθέωση στο Βόλο - Χαμός για τα εισιτήρια (pics)
Intime

ΑΕΚ: Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή της Ένωσης στο Βόλο, το απόγευμα της Τρίτης (04/04), μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (05/04) στις 18:00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής των play offs της Super League. Η Ένωση προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλει το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αποστολή του «Δικέφαλου» έφτασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (04/04) στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπου γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα, ζητώντας μία ακόμα νίκη στο δρόμο για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η «δίψα» του κόσμου της Ένωσης για το ματς στο Πανθεσσαλικό είναι τεράστια. Τις τελευταίες ώρες επικρατεί… πανικός στο ξενοδοχείο «Κυψέλη» όπου πωλούνται εισιτήρια και η ζήτηση είναι μεγάλη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται μέχρι το βράδυ της Τρίτης (04/04) στις 21:00, αλλά και την Τετάρτη (05/04) από το πρωί στις 10:00 μέχρι και τις 16:00, δύο ώρες πριν τη σέντρα στον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο.

Σχετικές ειδήσεις