ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλος ο Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν – Γιατί βγήκε εκτός εαυτού

Έξαλλος ο Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν – Γιατί βγήκε εκτός εαυτού

Η καμπάνια των διαρκείας της Παρί Σεν Ζερμέν και ένα βίντεο με πρωταγωνιστική τον Κιλιάν Εμπαπέ, έκανε έξω φρενών τον Γάλλο σούπερ σταρ που δεν έκρυβε τα συναισθήματά του.

«Καζάνι που βράζει» η Παρί Σεν Ζερμέν, με τα… αυτογκόλ να διαδέχονται το ένα το άλλο. Τελευταία «επιτυχία» η καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24. Με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο προβλήθηκε το σποτ που ετοίμασαν οι Παριζιάνοι, έκανε έξω φρενών τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Σε τέτοιο σημείο που ο ίδιος πήρε θέση για το θέμα μέσω social media, τονίζοντας πως είναι αντίθετος και δε συμφωνεί με την κίνηση της ομάδας του. Τί έγινε; Στο συγκεκριμένο σποτ εμφανίζεται ο Εμπαπέ και νεότερα παιδιά απ’ τα τμήματα υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν υπάρχει πουθενά ο Μέσι ή ο Νεϊμάρ ή άλλος παίκτης επιπέδου απ’ τους πολλούς που έχουν οι Γάλλοι.

Ο Εμπαπέ πήρε θέση λέγοντας πως διαφωνεί και πως δεν είναι Κιλιάν Σεν Ζερμέν η ομάδα!

«Διαφωνώ με αυτό το βίντεο που δημοσιεύτηκε. Γι' αυτό παλεύω για ατομικά δικαιώματα εικόνας. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μεγάλος σύλλογος και μεγάλη οικογένεια, αλλά δεν είναι σίγουρα Κιλιάν Σεν Ζερμέν», ανέφερε ο Εμπαπέ. Ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως κανείς δεν τον ενημέρωσε ποιος θα ήταν ο λόγος της συγκεκριμένης καμπάνιας.