ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράιαν Ρέινολντς: Πανηγύρισε σαν μικρό παιδί τη νίκη της Ρέξαμ και είχε τους λόγους του (video)

Ράιαν Ρέινολντς: Πανηγύρισε σαν μικρό παιδί τη νίκη της Ρέξαμ και είχε τους λόγους του (video)
SCREENSHOT - VIDEO

Ο Ράιαν Ρέινολντς είδε τη Ρέξαμ, ομάδα στην οποία είναι συνιδιοκτήτης, να επικρατεί 3-2 της Νοτς Κάουντι, χάρη σε μια απίθανη κίνηση που έκανε ο ίδιος πριν από μερικές εβδομάδες.

Όταν ο Ράιαν Ρέινολντς αποφάσισε να επενδύσει στη Ρέξαμ, έχοντας ιδιαίτερη αγάπη για το ποδόσφαιρο, οι οπαδοί της έκαναν όνειρα για επιστροφή στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ήδη, η ομάδα της Ουαλίας διεκδικεί την άνοδο στη League Two (τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας) έχοντας φτάσει σε τριψήφιο αριθμό βαθμών, μαζί με τη Νοτς Κάουντι. Την απευθείας άνοδο θα τη πάρει μόνο μια από τις δύο, με τη Ρέξαμ να κάνει το πλέον σημαντικό βήμα, επικρατώντας της Νοτς Κάουντι 3-2 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο 40χρονος Μπεν Φόστερ, ο οποίος είχε βάλει τέλος στην καριέρα του το 2022, αλλά ο Ρέινολντς τον έπεισε να επιστρέψει στη δράση, πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας τον δικαίωσε και με το παραπάνω, μιας και η Νοτς Κάουντι κέρδισε πέναλτι στο 90+7' όμως ο Φόστερ το έπιασε και χάρισε τους τρεις βαθμούς στη Ρέξαμ και μαζί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την άνοδο στη League Two.

Οδηγώντας τον Ράιαν Ρέινολντς σε έξαλλους πανηγυρισμούς, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο: