ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Χάμες Ροντρίγκες - Το «αντίο» του Κολομβιανού

Ολυμπιακός: Τέλος ο Χάμες Ροντρίγκες - Το «αντίο» του Κολομβιανού

Ολυμπιακός: Παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί και επίσημα ο Χάμες Ροντρίγκες.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως σας έχουμε ενημερώσει, το μέλλον του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού στους «ερυθρόλευκους» δεν ήταν ευοίωνο και την Μεγάλη Πέμπτη (13/04) το μεσημέρι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ποστάρισμα που έκαναν οι Πειραιώτες στα social media.

Μάλιστα, ο διεθνής σούπερ σταρ, λίγα λεπτά αργότερα, έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω του προφίλ του στο Instagram. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους, για τον καιρό που περάσαμε μαζί. Αν και θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους, νιώθω ότι πάντα θα είμαι μέλος και ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού και το μεγάλο λιμάνι του Πειραιά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάμες Ροντρίγκες.

Σχετικές ειδήσεις