ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χακίμι: Η πρώην γυναίκα του σταρ της Παρί δεν παίρνει φράγκο από το διαζύγιο, λόγω της πεθεράς της

Χακίμι: Η πρώην γυναίκα του σταρ της Παρί δεν παίρνει φράγκο από το διαζύγιο, λόγω της πεθεράς της
Instagram

Η πρώην γυναίκα του Χακίμι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ήθελε τη μισή περιουσία του, αλλά ο άσος της Παρί δεν έχει τίποτα στο όνομά του!

Ο Χακίμι και η εντυπωσιακή πρώην γυναίκα του, Χίμπα Αμπούκ δεν είναι πια μαζί, ωστόσο, ο Μαροκινός φαίνεται πως είχε προβλέψει εδώ και πολύ καιρό την εξέλιξη της σχέσης τους.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα πριν το Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά η καταγγελία μιας 23χρονης πως ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν επιχείρησε να τη βιάσει το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου, έβαλε οριστικό τέλος στον γάμο τους.

Ασράφ Χακίμι: Νεαρή γυναίκα τον κατήγγειλε για βιασμό

Η υπόθεση του βιασμού έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων, ενώ το ίδιο έγινε και με την αίτηση του διαζυγίου. Η κατά 12 χρόνια μεγαλύτερη από τον Χακίμι, Αμπούκ, διεκδικούσε τη μισή περιουσία του Μαροκινού σταρ, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ligue 1.

Ωστόσο, η πρώην γυναίκα του έμεινε με άδεια χέρια, καθώς όπως αποδείχθηκε ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είχε μεταφέρει ολόκληρη τη περιουσία του στο όνομα της μητέρας του, εδώ και πολύ καιρό.

Σχετικές ειδήσεις