ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Οι elite Μάσα και Σίμπερτ στα Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - Οι ορισμοί

Super League: Οι elite Μάσα και Σίμπερτ στα Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - Οι ορισμοί
Ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα που θα σφυρίξει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Eurokinissi

Super League: Δύο elite διαιτητές από προηγμένα πρωταθλήματα όρισε η ΚΕΔ στα δύο μεγάλα ντέρμπι των play offs, καθώς ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα θα είναι στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ο Γερμανός Ντάνιελ Σίμπερτ θα διευθύνει το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Δύο elite ρέφερι από το… πάνω ράφι θα σφυρίξουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των play offs της Super League, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τη ΚΕΔ, το πρωί της Πέμπτης (20/04).

Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», το βράδυ της Κυριακής (23/04) στις 21:00 διαιτητής ορίστηκε ο Νταβίντε Μάσα. Ο Ιταλός ρέφερι ανήκει στην elite κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι Αλέσιο Μπέρτι και Φίλιπο Μπεργκίγλι, ενώ Ιταλός θα είναι και στο VAR, ήτοι ο Μάρκο Πιτσινίνι. 4ος στο Φάληρο ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα και βοηθός στο Video Assistant Referee θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία.

Παράλληλα, elite ορίστηκε και στο ντέρμπι της Τούμπας, όπου το απόγευμα της Κυριακής (23/04) στις 20:00 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Επικεφαλής των αξιωματούχων θα είναι ο Ντάνιελ Σίμπερτ από την Γερμανία, με βοηθούς τους Γιαν Σέιντελ και Ράφαελ Φόλτιν και ο Σάσα Στέγκεμαν θα βρίσκεται στον έλεγχο του VAR. 4ος θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα, που ανήκει κι αυτός στους elite ρέφερι της UEFA και AVAR ορίστηκε ο Θεόφιλος Μωυσιάδης από την Ήπειρο.

Στο άλλο ματς των play offs, την κρίσιμη «μάχη» του Βόλου με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό θα σφυρίξει ο Έλληνας διεθνής διαιτητής, Άγγελος Ευαγγέλου από τον Σύνδεσμο Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντάνας από την Αχαΐα και Ανδρέας Φωτόπουλος από την Αθήνα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κώστας Περράκης, επίσης από την Αθήνα. Στο VAR επικεφαλής θα είναι ο Σπύρος Ζαμπάλας από την Ήπειρο, με βοηθό τον Ρέινχαρντ Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Αττική.

Από εκεί και πέρα, διεθνής ορίστηκε και στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ιωνικό. Συγκεκριμένα, στο «Λάμπρος Κατσώνης» θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Νικολαΐδη και Πέτρο Πάτρα από τη Μακεδονία. 4ος ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ημαθία, με τον Τάσο Παπαπέτρου από την Αθήνα στο VAR και βοηθό του τον Μιχάλη Παπαδάκη από το Ηράκλειο.

Διεθνής θα σφυρίξει και τον αγώνα της Λαμίας με τον Ατρόμητο, καθώς ορίστηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος. Ο ρέφερι από την Μακεδονία θα έχει βοηθούς τους Χρυσούλα Κουρομπύλια από τη Δυτική Αττική και Βασίλη Νικολακάκη από το Λασίθι. Τέταρτος θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη, ενώ στον έλεγχο του VAR θα είναι οι Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) και Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών), με τους Αντώνη Σινιοράκη (Χανίων) και Μιχάλη Νιδριώτη (Αθηνών), ως βοηθούς. Τέταρτος θα είναι ο Θανάσης Τζήλος, με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο στο VAR και τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου από την Αρκαδία ως βοηθό του.

Τέλος, τον αγώνα ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία, με τον Ιωάννη Μινούδη και τον Αναστάσιο Φράγιο να είναι οι βοηθοί του. Τέταρτος ορίστηκε ο Άγγελος Αγγελάκης, με τον Ανδρέα Γκάμαρη στον έλεγχο του VAR και τον Δημήτρη Σαμοΐλη ως βοηθό του.

Σχετικές ειδήσεις