ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίχνει τα τείχη ο Μέσι: Μια… ανάσα απ’ την επιστροφή στην Μπαρτσελόνα!

Ρίχνει τα τείχη ο Μέσι: Μια… ανάσα απ’ την επιστροφή στην Μπαρτσελόνα!

«Φωτιά» δημοσιευμάτων στην Καταλονία για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Μέσι για την επιστροφή του Αργεντινού… σπίτι του.

Έφυγε με δάκρυα. Έμεινε δύο χρόνια μακριά απ’ την ομάδα που μεγάλωσε, αγάπησε και αγαπά. Ο Λιονέλ Μέσι μετά από διετία παρουσίας στην Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται πως το πήρε απόφαση: Ήρθε η ώρα να γυρίσει… σπίτι. Δηλαδή στη Βαρκελώνη για να φορέσει ξανά την «μπλαουγκράνα» φανέλα, με τον κόσμο να τον αποθεώνει στο «Καμπ Νου».

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα προερχόμενα απ’ την Καταλονία. Αυτά υποστηρίζουν πως ο Λιονέλ Μέσι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις πλέον, με την Μπαρτσελόνα. Ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία και ρυθμίζονται οι τελικές λεπτομέρειες του deal.

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα περιμένουν πως και πως ευχάριστα νέα, καθώς θέλουν να δουν τον Μέσι να επιστρέφει και να κλείνει την καριέρα του εκεί που μεγαλούργησε. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο που του έχει προταθεί, στο οποίο είναι έτοιμος να πει το «ναι».

Παράλληλα, όπως μετέδωσε το Radio Catalunya πως ήδη έχουν αρχίσει στην ομάδα να προετοιμάζουν μια μεγαλειώδη υποδοχή και φιέστα για την επιστροφή του Μέσι. Τα… τείχη της πόλης θα πέσουν, για την επιστροφή του Αργεντινού.