ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα μπέρδεψε η σύζυγος του Σεμπαστάν Παλάσιος, βλέποντας το πούλμαν του Αχαρναϊκού

Τα μπέρδεψε η σύζυγος του Σεμπαστάν Παλάσιος, βλέποντας το πούλμαν του Αχαρναϊκού

Με την αγωνία στο κατακόρυφο για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, η σύζυγος του Σεμπαστιάν Παλάσιος μπερδεύτηκε βλέποντας το πούλμαν του Αχαρναϊκού, νομίζοντας πως είναι του Παναθηναϊκού!

Ένα αστείο περιστατικό έλαβε χώρα στους δρόμους της Αττικής, με πρωταγωνίστρια την σύζυγο του Σεμπαστιάν Παλάσιος. Η κοπέλα απ’ την Αργεντινή, μαζί με την κορούλα του ζευγαριού, ήταν στο αυτοκίνητο. Την ώρα που ο μπαμπάς Σεμπάστιαν, μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται για το σούπερ ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κάποια στιγμή, είδε μπροστά της ένα πράσινο πούλμαν με τεράστιο τριφύλλι. Όπως ήταν λογικό, η κοπέλα απ’ την Αργεντινή μη γνωρίζοντας ελληνικά για να διαβάσει, θεώρησε πως είναι κάποιο πούλμαν του Παναθηναϊκού. Ή έστω που σχετίζεται με την ομάδα. Άρχισε να φωνάζει «πάμε, πάμε» λοιπόν.

Μόνο που τελικά, δεν ήταν το πούλμαν του Παναθηναϊκού. Ήταν αυτό του Αχαρναϊκού. Με την ομάδα απ’ το Μενίδι να έχει επίσης έμβλημα τριφύλλι και χρώμα πράσινο. Οπότε το μπέρδεμα για τη σύζυγο του Παλάσιος που δεν ξέρει ελληνικά, ήταν εύκολο. Συγχρόνως και αρκετά αστείο…