ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Πούλγκα Ροντρίγκες - Τον βρήκαν στον δρόμο μετά από τροχαίο

Αργεντινή: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Πούλγκα Ροντρίγκες - Τον βρήκαν στον δρόμο μετά από τροχαίο
AP Photo/Jorge Saenz

Αγωνία στην Αργεντινή μετά το σοκαριστικό τροχαίο για τον ποδοσφαιριστή της Κόρδοβα, Μιγκέλ «Πούλγκα» Ροντρίγκες, ο οποίος βρέθηκε στον δρόμο μακριά από το αναποδογυρισμένο αμάξι του 

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 38χρονος επιθετικός της Κόρδοβα, Μιγκέλ «Πούλγκα» Ροντρίγκες, γεγονός που έχει σοκάρει τους πάντες στην Αργεντινή.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, καθώς την ώρα που επέστρεφε στο πατρικό του σπίτι από την πόλη Τουκουμάν, φέρεται να έχασε -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει αναποδογυρισμένο μέσα σε ένα χωράφι.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ροντρίγκες κατάφερε να βγει από το όχημα και βρέθηκε λίγη ώρα μετά από άλλους οδηγούς να περιπλανιέται στον δρόμο σε κατάσταση σοκ.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή, ο 38χρονος φορ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείο, καθώς από το ατύχημα έχει έναν θρόμβο στο κεφάλι και κατάγματα στο ζυγωματικό και τον θώρακα.

Ο «Πούλγκα» έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του στο παρελθόν, όπως οι Αλδοσίβι, Νιούελς, Ατλέτικο Τουκουμάν και Χιμνάσια Λα Πλάτα, ενώ τον Ιανουάριο του 2023, πήρε μεταγραφή στη Σεντράλ Κόρδοβα.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτα πράγματα στα Σκόπια: Προπονητής μπήκε στο γήπεδο για να σταματήσει αντίπαλο παίκτη! (vid)

Άιρτον Σένα: Η «καταραμένη» Πρωτομαγιά του 1994 - Σαν σήμερα πέθανε ο «Θεός» της Formula 1

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Στη Λεωφόρο ο Αλέξης Τσίπρας - Η συνάντηση με τον Βασίλη Μπισμπίκη