ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξυλοκοπήθηκε άγρια αθλητής της ΑΕΚ – Μάρτυρας η μητέρα του που ούρλιαζε

Ξυλοκοπήθηκε άγρια αθλητής της ΑΕΚ – Μάρτυρας η μητέρα του που ούρλιαζε

Συνέχεια στον κατήφορο της οπαδικής βίας, με 36χρονο αθλητή της ΑΕΚ να δέχεται επίθεση από 10 άτομα λόγω συλλογικών προτιμήσεων – Τι αναφέρει ο ίδιος.

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ της Τετάρτης για τον 36χρονο, Χρήστο Λουκάκη. Αθλητής της ομάδας ράγκμπι της ΑΕΚ και φίλαθλος της Ένωσης, δέχτηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε άγρια από περίπου 10 άτομα. Οπαδούς άλλης ομάδας, την ώρα που επέστρεφε σπίτι του στο Πέραμα μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Οι δράστες φέρεται να γνώριζαν ποιος είναι ο Λουκάκης, καθώς όπως ο ίδιος υποστήριξε αναζητούσαν ένα πανό του ράγκμπι που θεωρούσαν πως έχει εκείνος. Το πλέον λυπηρό είναι πως μάρτυρας του τραγικού περιστατικού ήταν η μητέρα του αθλητή, η οποία και μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει γεμάτη απόγνωση θεωρώντας πως σκοτώνουν το παιδί της.

Ο Λουκάκης μίλησε στον Alpha για την επίθεση που δέχτηκε και τις στιγμές αγωνίας. Επισημαίνοντας πως: «Μόλις άφησα το μηχανάκι μου στην αυλή και πήγα να κλείσω την πόρτα, ήρθαν κάποια άτομα και άρχισαν να με γρονθοκοπούν και να φωνάζουν “που είναι το πανό;”. Με κλωτσάνε και με χτυπάνε και μου λένε ότι “ξέρουμε ότι έχεις εσύ το πανό του ράγκπι”».

Ακολούθως ο 36χρονος ανέφερε για την μητέρα του που είδε το περιστατικό και άρχισε να ουρλιάζει: «Της φώναξα πάρε τηλέφωνο την αστυνομία και τότε με άφησαν και έφυγαν».

Ο αθλητής της ΑΕΚ τόνισε πως δεν είχε κάποιο διακριτική της Ένωσης, ενώ οι δράστες ήταν με full face και κουκούλες. Υποστήριξε πάντως πως είδε ένα σηματάκι σύμφωνα με το οποίο θεωρεί πως ήταν υποστηρικτές του Ολυμπιακού.