ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League
Intime

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι επιλογές των Ζοσέ Ανιγκό και Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά και τα δεκάδες κρούσματα Covid στους «πράσινους» τις προηγούμενες ημέρες. 

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League, αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό Πρωταθλητή.

Η αναμέτρηση γίνεται μια μέρα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό, μετά την αναβολή που ζήτησαν οι Πράσινοι, εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων Covid τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του παρατάσσεται με την καλύτερη δυνατή σύνθεση και συγκεκριμένα με τα ίδια ακριβώς πρόσωπα που αντιμετώπισαν την ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη (3/5).

Ο Τζολάκης βρίσκεται στην εστία, με τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Εμβιλά, Σαμασέκου, Χουάνγκ θα είναι οι τρεις του άξονα και οι Μπιέλ, Φορτούνης στα «φτερά», με τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτίμησε τον Φακούντο Σάντσες αντί του Γιάννη Κώτσιρα, ενώ ο Σάρλια αντικαθιστά τον τιμωρημένο Σένκεφελντ.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, οι Σάντσες, Σάρλια, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Στα χαφ την τριάδα συνθέτουν οι Κουρμπέλης, Πέρεθ και Τσέριν, στα φτερά θα είναι οι Παλάσιος και Μπερνάρ, ενώ ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

«Κόλαση» στο κέντρο της Αθήνας πριν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Νωρίτερα, χιλιάδες φίλοι του Τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα, προκειμένου να την «ντοπάρουν» ψυχολογικά κατά την αναχώρησή της για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με συνθήματα και καπνογόνα δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας, ευελπιστώντας με αυτόν τον τρόπο να τονώσουν την αυτοπεποίθηση των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν φροντίσει πάντως να πάρουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, καθώς σε αντίθεση με προηγούμενες φορές, το πούλμαν των «πράσινων» είναι παρκαρισμένο στην πλαϊνή έξοδο του ξενοδοχείου, περικυκλωμένο από σεκιούριτι και περιφραγμένο με κάγκελα.

Αυτό συνέβη για λόγους δημόσιας υγείας, καθώς όπως είναι γνωστό πολλοί από τους ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται με Covid και ήθελαν να αποφύγουν να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: