ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπρος: Πατέρας ποδοσφαιριστή πέθανε στην εξέδρα βλέποντας τον γιό του - Ήταν μόλις 47 ετών

Κύπρος: Πατέρας ποδοσφαιριστή πέθανε στην εξέδρα βλέποντας τον γιό του - Ήταν μόλις 47 ετών
Πέθανε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Ανδρέα Καραμανώλη
Facebook / DOXA Katokopias FC - Official

Κύπρος: Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της χώρας στην είδηση του θανάτου του πατέρα του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Καραμανώλη την ώρα του αγώνα της Δόξας Κατωκοπιάς με το Παραλίμνι.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 47 ετών άφησε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Ανδρέα Καραμανώλη, την ώρα που παρακολουθούσε την αναμέτρηση της ομάδας με το Παραλίμνι, στο πλαίσιο των play outs του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του στην εξέδρα, τη στιγμή που παρακολουθούσε τις προσπάθειες του γιου του που αγωνίστηκε ως βασικός και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Μάλιστα, η Δόξα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του πατέρα του 21χρονου αμυντικού. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το Σωματείο Δόξα Θ.Ο.Ι Κατωκοπιάς, εκφράζει την απέραντη θλίψη του για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή μας, Ανδρέα Καραμανώλη.

Σύσσωμη η οικογένεια της Δόξας στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή μας αλλά και της οικογένειας του.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ανακοίνωση από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών

Ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Ανδρέα Καραμανώλη εξέδωσε και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά:

«Ο ΠΑ.Σ.Π. και όλοι οι ποδοσφαιριστές στέκονται στο πλευρό του Ανδρέα και της οικογένειάς του. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο. Αιωνία του η μνήμη…».

Σχετικές ειδήσεις