ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Ριβάλντο θεωρεί λάθος την απόφαση του «CR7» να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
EPA/RODRIGO ANTUNES

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Ριβάλντο εξέφρασε την άποψη ότι ο «CR7» παρασύρθηκε από το «μεγάλο» συμβόλαιο που του προσέφερε η Αλ Νασρ κι έκανε λάθος, μετακομίζοντας στη Σαουδική Αραβία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλυσε τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσούσης της σεζόν και βρέθηκε στο επίκεντρο.

Ο Πορτογάλος «σταρ» αποφάσισε να αποδεχθεί την «τρελή» πρόταση της Αλ Νασρ, η οποία του προσέφερε 200.000.000 ευρώ για συμβόλαιο 2,5 ετών. Όπως φαίνεται, όμως, ο Ρονάλντο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κι έχει πολλά νεύρα στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με τον θρυλικό Ριβάλντο, ο «CR7» πήρε μια λάθος απόφαση και το καλύτερο για εκείνον, αλλά και το ποδόσφαιρο είναι να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, κλείνοντας εκεί την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ριβάλντο για το Κριστιάνο Ρονάλντο στην «El Mundo Deportivo»:

«Κατανοώ ότι μερικές φορές οι παίκτες ξεγελιούνται από τα μεγάλα συμβόλαια που υπογράφουν στην Σαουδική Αραβία, όπου εκεί όμως η ζωή είναι πιο κλειστή και το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο όπως αναμένουν.

Οπότε, ενδέχεται να περνάς μία φάση απογοήτευσης ή να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Εκτός αν τα χρήματα είναι αρκετά για να έρχονται ως αντίβαρο σε μία ζωή που δεν είναι τόσο ευτυχής.

Θα ήταν καλό για εκείνον και το ποδόσφαιρο να δούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στην Ρεάλ και να κλείσει εκεί την καριέρα του».

Σχετικές ειδήσεις