ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα ο Κορδόν - Η περίπτωση Φουρνιέ και οι εξελίξεις με Γκατούζο

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα ο Κορδόν - Η περίπτωση Φουρνιέ και οι εξελίξεις με Γκατούζο
EPA/Real Betis Balompie, ΑΜΠΕ

Ολυμπιακός: Άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Αντόνιο Κορδόν για τους «ερυθρόλευκους», με τον Ζουλιέν Φουρνιέ να εμφανίζεται ως… εναλλακτική, τη στιγμή που εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Τζενάρο Γκατούζο.

Την οριστική απάντηση του Ισπανού τεχνικού διευθυντή στην πρόταση που του έχουν καταθέσει περιμένουν στον Ολυμπιακό. Ο Αντόνιο Κορδόν συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παράγοντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το έργο των «ερυθρόλευκων» για τη συμφωνία μαζί του μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν έντονες φήμες αναφορικά με το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει πολλές ομάδες της Ευρώπης, με την Μπαρτσελόνα να έχει προσεγγίσει τον Ίβηρα τεχνικό διευθυντή, θέλοντας να τον πάρει «πακέτο» με τον Ντέτο.

Πάντως, στην Ισπανία υποστηρίζουν πως οι Πειραιώτες μπορούν να αποτελέσουν μία μεγάλη πρόκληση για τον Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τις προθέσεις του και άμεσα αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση.

Βέβαια, ο Ισπανός δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» για τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με αναφορές του Τύπου της Γαλλίας, στη λίστα εμφανίζεται και το όνομα του Ζουλιέν Φουρνιέ. Ο Γάλλος αποχώρησε από την Πάρμα, πριν από μερικούς μήνες και η περίπτωσή του μόνο άγνωστη δεν είναι στον Πειραιά.

Μάλιστα, η επιλογή του νέου τεχνικού διευθυντή αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις και στην υπόθεση του νέου προπονητή. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Τζενάρο Γκατούζο, όμως, όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν, ανάλογα με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αντόνιο Κορδόν.

Σχετικές ειδήσεις