ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Μεγάλη ανατροπή με Σπαλέτι - Τα «έσπασε» με Ντε Λαουρέντις και παραιτήθηκε

Νάπολι: Μεγάλη ανατροπή με Σπαλέτι - Τα «έσπασε» με Ντε Λαουρέντις και παραιτήθηκε
AP Photo/Andrew Medichini

Νάπολι: Πολύ κοντά στην έξοδό του από την ομάδα εμφανίζεται ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, μετά από τη διαφωνία του με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι ο «αρχιτέκτονας» της τρομερής ομάδας της Νάπολι, η οποία έφτασε στην κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, έπειτα από 33 χρόνια. Μάλιστα, οι «πατρινοπέι» τη φετινή σεζόν έφτασαν μέχρι και τα προημιτελικά του Champions League, προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα.

Έτσι, όλα έδειχναν πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα παραμείνει στην ομάδα, όχι μόνο για έναν ακόμα χρόνο που υπήρχε ως οψιόν στο συμβόλαιό του, αλλά και για πολλά χρόνια στην συνέχεια. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Corriere dello Sport», ο Ιταλός τεχνικός δεν θα συνεχίσει την θητεία του στον πάγκο της ομάδας από τον ιταλικό Νότο, καθώς φέρεται πως ήρθε σε ρήξη με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Όπως τονίζεται, η διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήρθε για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κάτι που σημαίνει πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν. Μάλιστα, υπάρχει ήδη έτοιμη η λίστα για τον επόμενο προπονητή.

Στην κορυφή της λίστας της Νάπολι εμφανίζεται το όνομα του Αντόνιο Κόντε, ενώ ακολουθούν αυτά του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι της Μπράιτον, του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι της Αταλάντα, αλλά και του Βιτσέντσο Ιταλιάνο της Φιορεντίνα.

Σχετικές ειδήσεις