ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Επιμένει για Γκαρσία η Λιόν - Τα χρήματα που ζητά η Ένωση

ΑΕΚ: Επιμένει για Γκαρσία η Λιόν - Τα χρήματα που ζητά η Ένωση
Eurokinissi

ΑΕΚ: Η περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία φέρεται πως συνεχίζει να απασχολεί τη Λιόν.

Αυτό αναφέρεται σε νέο δημοσίευμα στην Γαλλία, σύμφωνα με το οποίο, η Ολιμπίκ αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο, ψηλά στη μεταγραφική λίστα εμφανίζεται ο άσος της Ένωσης από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Βέβαια, το ενδιαφέρον των «Λιονέ» για τον διεθνή επιθετικό της ΑΕΚ μόνο «φρέσκο» δεν είναι, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα «sport.fr», οι Γάλλοι δεν αποκλείεται να κάνουν επίσημη κρούση στην ελληνική ομάδα για την απόκτησή του.

Όπως τονίζεται, ο Λιβάι Γκαρσία προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στην Super League της Ελλάδας, όπου έχει σημειώσει 18 τέρματα και έχει μοιράσει 7 ασίστ σε 36 εμφανίσεις σ’ όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως η Λιόν δεν είναι η μοναδική γαλλική ομάδα που έχει βάλει στη λίστα της τον παίκτη, μια και ενδιαφέρον υπάρχει και από την Μονπελιέ, ενώ η τιμή του εκτιμάται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ δεν φαίνεται να «καίγεται» να πουλήσει τον Λιβάι Γκαρσία. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές αναμένεται να υπογράψουν νέα συμφωνία, η οποία θα περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές για τον παίκτη, ενώ η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 15.000.000 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις