ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Coppa Italia: Το σήκωσε η Ίντερ με ανατροπή

Coppa Italia: Το σήκωσε η Ίντερ με ανατροπή

Coppa Italia: Κυπελλούχος Ιταλίας η Ίντερ που επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα στον τελικό, παρότι βρέθηκε να χάνει – Κορυφαίος και σκόρερ ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Στα χέρια της Ίντερ παρέμεινε το Coppa Italia. Οι «νερατζούρι» πήραν την καλύτερη ψυχολογική τόνωση ενόψει τελικού Champions League, κατακτώντας το Κύπελλο Ιταλίας για δεύτερη συνεχόμενη φορά και 9η συνολικά στην ιστορία τους. Για να συμβεί αυτό επικράτησαν 2-1 της Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα απ’ το Μιλάνο, ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός με πανέμορφα γκολ έδωσε τη νίκη και το τρόπαιο στην ομάδα του, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απ’ το 3ο λεπτό όταν ο Νίκο Γκονζάλες έκανε το 1-0.

Στο 29’ ο Λαουτάρο έκανε το 1-1 και οκτώ λεπτά μετά με υπέροχο γκολ έκανε το 2-1 για την Ίντερ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης κι έτσι οι «νερατζούρι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου, αφήνοντας με την… όρεξη την Φιορεντίνα που έχει μπροστά της τον τελικό του Conference League για να σηκώσει τρόπαιο.

Το αποτέλεσμα αυτό, πάντως, δεν βολεύει τον Ολυμπιακό καθώς του «κόβει» κάθε ελπίδα για να βρεθεί χωρίς κόπο στα Playoffs του Europa League. Πλέον οριστικά θα παίξει στον γ’ προκριματικό γύρο.