ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις προπονητές στη λίστα Κορδόν - Έτοιμο το plan b

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις προπονητές στη λίστα Κορδόν - Έτοιμο το plan b
Print Screen / Youtube

Ολυμπιακός: Εβδομάδα προπονητή είναι αυτή που διανύουμε στους «ερυθρόλευκους», καθώς η επιστροφή του Αντόνιο Κορδόν θα τρέξει τις εξελίξεις.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Ισπανός παράγοντας βρίσκεται στη χώρα του και έχει συνεχείς επαφές με υποψήφιους προπονητές, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για την τελική απόφαση, μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 59χρονος έχει κάνει διπλή… έρευνα, έχοντας έτοιμο και το plan b.

Τη δεδομένη στιγμή, στην… πρώτη λίστα έχουν ξεχωρίσει τέσσερα ονόματα προπονητών. Στην κορυφή είναι ο Μαρθελίνο, ενώ ακολουθούν οι Μπορδαλάς, Ιραόλα και Κίκε Σετιέν, περιπτώσεις που έχουν δυσκολίες.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αντόνιο Κορδόν δεν έχει… μείνει μόνο σ’ αυτούς. Συγκεκριμένα, το προηγούμενο διάστημα είχε επαφές και με άλλους υποψηφίους, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για το εναλλακτικό πλάνο.

Πάντως, στόχος του Ισπανού παράγοντα είναι το συγκεκριμένο θέμα να «κλείσει» όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να «τρέξει» άμεσα τις εξελίξεις και να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Σχετικές ειδήσεις