ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Παρί Σεν Ζερμέν «εκμεταλλεύεται» τους Μέσι και Νεϊμάρ μέχρι να φύγουν

Η Παρί Σεν Ζερμέν «εκμεταλλεύεται» τους Μέσι και Νεϊμάρ μέχρι να φύγουν
SCREENSHOT - VIDEO

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσίασε στα social media τη νέα φανέλα της για την επόμενη σεζόν, με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ να ξεχωρίζουν στη διαφημιστική καμπάνια, παρότι αναμένετι να αποτελέσουν παρελθόν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε στη δημοσιότητα μέσω των social media την πρώτη εμφάνιση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Όπως αναμενόταν, το σκούρο μπλε είναι αυτό που κυριαρχεί για μια ακόμα χρονιά, με με μία κόκκινη γραμμή να ξεχωρίζει στην αριστερή πλευρά της φανέλας.

Κυρίαρχο πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια είναι φυσικά ο Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ υπάρχει παρουσία και των αθλητριών από τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα.

Αυτό που έχει, ωστόσο, προκαλέσει αίσθηση είναι το γεγονός πως παρουσία -και μάλιστα έντονη- στο σχετικό βίντεο παρουσίασης της νέας φανέλας, έχουν τόσο ο Λιονέλ Μέσι, όσο και Νεϊμάρ Τζούνιορ.

Οι δυο τους είναι ήδη με το... ένα πόδι εκτός ομάδας, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να τους εκμεταλλευτεί εμπορικά μέχρι να αποτελέσουν και τυπικά παρελθόν.


Θυμίζουμε, πως σημερινό δημοσίευμα της Equipe, αναφέρει πως Αργεντινός σούπερ σταρ οδεύει προς την Μπαρτσελόνα μέσω της... Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ για τον Βραζιλιάνο άσο ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι.