ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Europa League: Επεισόδια στη Βουδαπέστη

Τελικός Europa League: Επεισόδια στη Βουδαπέστη

Προβλήματα λίγες ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα, με Ιταλούς να την «πέφτουν» σε Ισπανούς, ενώ στα επεισόδια ενεπλάκησαν Ούγγροι και Πολωνοί!

Τα μέτρα ασφαλείας της Ουγγρικής αστυνομίας, μόνο κατάλληλα δεν αποδεικνύονται μέχρι τώρα στην Βουδαπέστη, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Europa League. Ειδικά στη fan zone όπου μαζεύτηκαν οι οπαδοί της Σεβίλλης, το πρόβλημα ήταν μεγάλο. Πρώτα απ’ όλα από εκείνο το σημείο θεωρήθηκε σωστό να περάσει η πορεία των Ιταλών φίλων της Ρόμα.

Εκεί υπήρξε ανταλλαγή συνθημάτων, με τους φίλους των «τζιαλορόσι» να εκτοξεύουν αντικείμενα, φωτοβολίδες και κροτίδες. Κάποιοι ξέφυγαν στα στενάκια και υπήρξε συμπλοκή με οπαδούς της ομάδας απ’ την Ανδαλουσία.

Όλα αυτά τη στιγμή που ήδη είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στο σημείο. Αιτία ήταν μικρές ομάδες χούλιγκανς από την Ουγγαρία και την Πολωνία. Όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, οπαδοί της Φερεντσβάρος και της Σλασκ Βρότσλαβ. Αυτοί συγκρότησαν μικρές ομάδες και έκαναν επιθέσεις στα σημεία που βρίσκονταν οι οπαδοί της Σεβίλλης.