ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εκατομμύρια κέρδισαν τον Μπενζεμά – Αφήνει τη Ρεάλ για τη Σαουδική Αραβία!

Τα εκατομμύρια κέρδισαν τον Μπενζεμά – Αφήνει τη Ρεάλ για τη Σαουδική Αραβία!

Με 200 εκ. ευρώ στα πόδια του, ο Καρίμ Μπενζεμά παίρνει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, φεύγοντας απ’ τη Ρεάλ μετά από 14 χρόνια.

Τέλος εποχής για τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια και απ’ τους συνεπέστερους εδώ και πάνω από μια δεκαετία, γυρίζει σελίδα στην καριέρα του λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. Παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση να φύγει απ’ την Ευρώπη για να χαρεί τα «τρελά» λεφτά των Σαουδαράβων.

Συγκεκριμένα ο Μπενζεμά δελεάστηκε απ’ την πρόταση που έχει δεχτεί απ’ τη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να αγωνιστεί εκεί για την επόμενη διετία. Φουσκώνοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 200 εκ. ευρώ! Χρήματα που φυσικά δε θα μπορούσε να φανταστεί στην Ευρώπη στο τελευταίο ίσως συμβόλαιο της καριέρας του.

Έτσι, ο παίκτης που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009 μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κακά, αφήνει τη «βασίλισσα» για τα πετροδόλαρα. Μετά από 14 χρόνια σπουδαίας καριέρας, παρότι οι περισσότεροι ήταν σίγουροι πως θα παραμείνει εκεί.

Μάλιστα έχει ήδη προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία όπως λένε οι Ισπανοί θα ανακοινώσει την απόφασή του να φύγει απ’ τους «μερένχες» για να πάει στη Σαουδική Αραβία.