ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA: Μπάχαλο με τον διαιτητή του τελικού του Champions League

UEFA: Μπάχαλο με τον διαιτητή του τελικού του Champions League

Σε αναβρασμό η UEFA αναφορικά με το αν πρέπει να αλλάξει ο Μαρτσίνιακ που είχε οριστεί να διευθύνει τον τελικό του Champions League.

Μπελάδες στην UEFA έχει προκαλέσει το θέμα του διαιτητή του τελικού του Champions League. Παρότι για εκεί έχει οριστεί ο Σίμον Μαρτσίνιακ απ’ την Πολωνία. Ο άνθρωπος δηλαδή που προ μηνών η FIFA τον όρισε και διηύθυνε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Πολωνός πριν λίγους μήνες είχε λάβει μέρος σε συνέδριο ακροδεξιών. Όντας απ’ τους ανθρώπους που έκαναν ομιλία, με αρκετά αμφιλεγόμενες απόψεις. Το θέμα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και αυτό θορύβησε την UEFA.

Έτσι η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ποδοσφαίρου, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην αλλαγή του Μαρτσίνιακ. Αρχικά ζητήθηκαν διευκρινήσεις απ’ τον Πολωνό, οι οποίες και θα καθορίσουν το αν αυτός θα σφυρίξει την μεγάλη αναμέτρηση.

«Η UEFA και ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινότητα είναι αντίθετη στις “αξίες” που προωθεί η εν λόγω ομάδα και παίρνει πολύ σοβαρά αυτούς τους ισχυρισμούς. Μια περαιτέρω ανακοίνωση θα βγει αύριο, αφού εξεταστούν όλα τα στοιχεία», τονίστηκε χαρακτηριστικά απ’ την UEFA.