ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ανατροπή με Μπενζεμά: Παραμένει στη Ρεάλ λέει η Marca

Νέα ανατροπή με Μπενζεμά: Παραμένει στη Ρεάλ λέει η Marca

Θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2024 ο Καρίμ Μπενζεμά, όπως ανέφερε το κορυφαίο αθλητικό Μέσο της Ισπανίας.

Έχει μετατραπεί σε σίριαλ, γεμάτο ανατροπές και αγωνία η υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος στράικερ που έχει δεχτεί τεράστια πρόταση απ’ τη Σαουδική Αραβία για να πάει στην Αλ Ιτιχάντ, υπήρξαν πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει ήδη ειδοποιήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης πως αποχωρεί για τα πετροδόλαρα.

Η προσφορά των Σαουδαράβων είναι 200 εκ. ευρώ ετησίως, χρήματα που φυσικά δεν μπορεί να τα βρει πουθενά στην Ευρώπη, ειδικά στα 35 του χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, η Marca με νεότερο ρεπορτάζ, ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα. Ενημερώνοντας πως ο Μπενζεμά τελικά αποφάσισε να συνεχίσει μέχρι το 2024 στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ενώ αναμενόταν να ανακοινώσει την αποχώρησή του, αρκέστηκε να δηλώσει πως δεν πρέπει ο κόσμος να πιστεύει όσα διαβάζει στο διαδίκτυο. Το ρεπορτάζ των Ισπανών λοιπόν, τονίζει πως είναι οριστική η απόφαση παραμονής στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δε θέλει να φύγει με τέτοιο τρόπο και ειδικά σε μια περίοδο που ακόμη αισθάνεται πως έχει τις δυνάμεις να προσφέρει στους Μαδριλένους.