ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Οριστικά στα χέρια του Σεΐχη του Κατάρ» - Θέλει τον Εμπαπέ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Οριστικά στα χέρια του Σεΐχη του Κατάρ» - Θέλει τον Εμπαπέ
SCREENSHOT - VIDEO

Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταλήγει στα χέρια του Σεΐχη του Κατάρ, Γιασίμ μπιν Χαμάντ μπιν Γιασίμ Αλ Θάνι.

Το σίριαλ για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται!

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Σεΐχης του Κατάρ Γιασίμ μπιν Χαμάντ μπιν Γιασίμ Αλ Θάνι κατέθεσε νέα μεγαλύτερη πρόταση στα αδέρφια Γκλέιζερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail αυτή η προσφορά άγγιζε τα έξι δισεκατομμύρια λίρες, δηλαδή το ποσό που ήθελαν εξ αρχής οι ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου.

Στο ρεπορτάζ αναφερόταν, μάλιστα, πως δόθηκε διορία μέχρι την προσεχή Παρασκευή (16/6) για την οριστική απάντηση των Αμερικανών.

ΜΜΕ από το Κατάρ, όμως, μεταδίδουν πως τα αδέρφια Γκλέιζερ είπαν το «ναι» και το μόνο που απομένει ποια για να περάσει σε νέα εποχή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα Al Watan, που ανήκει στον Σεΐχη Γιασίμ μπιν Χαμάντ μπιν Γιασίμ Αλ Θάνι!

Άλλα ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν πως ο Σεΐχης έχει στα σχέδια του την αγορά των Κιλιάν Εμπαπέ, Κίνγκσλεϊ Κομάν και Εντουάρ Καμαβινγκά, δηλώνοντας έτοιμος να επενδύσει πάνω από 500 εκατ. ευρώ (!) για να πάρει την υπογραφή των τριών Γάλλων άσων.