ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συμφωνία για ενδεχόμενο χωρισμό με τη Ροντρίγκεζ που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συμφωνία για ενδεχόμενο χωρισμό με τη Ροντρίγκεζ που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ
AP NewsRoom

Το συμβόλαιο χιλιάδων ευρώ έχουν υπογράψει ο σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι μαζί από το 2016 και έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, παρότι δεν είναι παντρεμένοι.

Τα παιδιά τους είναι: ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Εύα, που έχουν γεννηθεί μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς και την Αλάνα Μαρτίνα και την Μπέλα Εσμεράλντα. Ο δίδυμος αδελφός της Άγγελος πέθανε στη γέννα.

Όπως αναφέρει και δημοσίευμα της “Daily Mail” η γνωστή Influencer έχει διασφαλιστεί οικονομικά, αφού θα έχει συμφωνηθεί πως σε περίπτωση που χωρίσουν η ίδια θα λαμβάνει μία πολύ μεγάλη οικονομική υποστήριξη από τον ποδοσφαιριστή.

Η συμφωνία αναφέρει πως ο Ρονάλτο θα μεταβιβάσει την ιδιοκτησία του σπιτιού της οικογένειας στη Μαδρίτη στην Ροντρίγκεζ, η οποία θα λαμβάνει και το ποσό των 100.000 ευρώ μηνιαίως για το υπόλοιπο της ζωής της.

Αυτή η συμφωνία δεν φαίνεται να ζορίζει οικονομικά τον Ρονάλντο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι αναδείχθηκε ως ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο από τοForbes στις αρχές Μαΐου, με τα ετήσια κέρδη του φέτος να ανέρχονται στις 109 εκατομμύρια λίρες.

Η συμφωνημένη μηνιαία διατροφή της Ροντρίγκεζ φημολογείται πως βασίζεται στο ότι φροντίζει εξ ολοκλήρου για την ανατροφή των παιδιών και πάντα βρίσκεται στο σπίτι το βράδυ ακόμα και αν λείπει στο εξωτερικό.

Οι φήμες για χωρισμό φούντωσαν τον Μάιο αλλά η μητέρα του Ρονάλντο, Ντολόρες, μίλησε δημόσια για τη σχέση του γιου της και χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς αυτούς «ψέματα», απορρίπτοντάς τους: «Κάθε ζευγάρι μαλώνει, αλλά αυτό που γράφτηκε είναι ψέμα».

Σχετικές ειδήσεις