ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επιστρέφει ο Καμαρά - Τι συμβαίνει με Καμπρέρα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επιστρέφει ο Καμαρά - Τι συμβαίνει με Καμπρέρα

Ο Μαντί Καμαρά επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τη Ρόμα, ενώ ο Λεάντρο Καμπρέρα που θέλει ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μπέτις.

Ο Μαντί Καμαρά επιστρέφει στον Ολυμπιακό, καθώς η Ρόμα αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την ρήτρα για την εξαγορά του.

Ο 26χρονος μέσος από τη Γουϊνέα αποχαιρέτισε την ιταλική ομάδα και επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο.

Ο Καμαρά είχε, ως δανεικός, 15 συμμετοχές στη Serie A και 6 ματς και 1 ασίστ στους ομίλους του Europa League.

«Είναι πάντα δύσκολο να λες αντίο. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για την Ρόμα και για το χρόνο που πέρασα στο σύλλογο, μοιράστηκα τα αποδυτήρια με σπουδαίους συμπαίκτες, από τους οποίους έμαθα πολλά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους διοικούντες, το προπονητικό επιτελείο και τους οπαδούς. Εύχομαι στο σύλλογο τα καλύτερα για το μέλλον», ανέφερε στη δήλωση του ο Καμαρά.

Κι άλλοι μνηστήρες για Καμπρέρα

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λεάντρο Καμπρέρα είναι δεδομένο, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες για τον αμυντικό της Εσπανιόλ.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 32χρονου Ουρουγουανού στόπερ, ενώ τον παίκτη γνωρίζει καλά και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που αναμένεται να αναλάβει τον πάγκο των Πειραιωτών.

Ο Καμπρέρα, όμως, βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μπέτις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα estadiodeportivo.com.