ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρλινγκ Χάαλαντ: Απογοήτευσε τα παιδάκια που τον περίμεναν και αποδοκιμάστηκε ο Νορβηγός (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ: Απογοήτευσε τα παιδάκια που τον περίμεναν και αποδοκιμάστηκε ο Νορβηγός (vid)
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Εθνικής Νορβηγίας, καθώς ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αγνόησε τον κόσμο και αρνήθηκε να τους υπογράψει αυτόγραφα σε παιδάκια μετά το τέλος του αγώνα με τη Σκωτία.

Η Νορβηγία υποδέχθηκε στο Όσλο τη Σκωτία για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024.

Οι Σκανδιναβοί ήταν αυτοί που καίγονταν για τη νίκη αφού είχαν μείνει στο -5 από την αντίπαλο τους και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τους άφηνε πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στην τελική φάση.

Η Νορβηγία έψαξε το γκολ και το βρήκε στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης με το μεγάλο της αστέρι, τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Ωστόσο, η απίθανη Σκωτία, κατάφερε για ένα ακόμα παιχνίδι να κάνει την έκπληξη. Με τρομερή ανατροπή χάρη στα γκολ των Λίντον Ντάικς και Κένι ΜακΛίν στο 87ο και 89’, αντίστοιχα, πήρε τη νίκη. Έκανε το 3 στα 3 και έχει βάλει πλώρη για πρόκριση μπροστά από την Ισπανία!

Η ομάδα του Έρλινγκ Χάαλαντ, αντίθετα, πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην τελική φάση του Euro, καθώς έμεινε με ένα βαθμό μετά από 3 αγωνιστικές.

Ωστόσο, αυτό δεν δικαιολογεί τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε δεκάδες παιδάκια και άλλους οπαδούς να τον περιμένουν έξω από το γήπεδο.

Δεν έχουν πολλές φορές την ευκαιρία να δουν αυτό το νέο σπουδαίο αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ήθελαν ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία μαζί του. Ο Χάαλαντ όμως, απλά χαιρέτησε από μακριά, τους αγνόησε και δεν μοίρασε αυτόγραφα.

Κατευθύνθηκε απευθείας προς το πούλμαν της ομάδας και αποδοκιμάστηκε έντονα στη συνέχεια.