ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο στόπερ μετά τον Τζούριτσιτς - Τα τυπικά για τον Σέρβο

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο στόπερ μετά τον Τζούριτσιτς - Τα τυπικά για τον Σέρβο
EPA/BORIS PEJOVIC, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Το… βάρος στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού έχουν ρίξει άπαντες στον Παναθηναϊκό μετά την ολοκλήρωση του deal με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Ο Σέρβος άσος αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη κίνηση των «πράσινων» στις μεταγραφές, καθώς έχουν απομείνει μόνο τα τυπικά, όπως η έλευσή του στην Αθήνα, οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία η υπογραφή των συμβολαίων και οι ανακοινώσεις.

Ωστόσο, άμεσα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επόμενη «ανοικτή» υπόθεση. Αυτή της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και παράλληλα θα έχει διαφορετικά στοιχεία από αυτά που έχουν οι στόπερ που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ.

Μέχρι στιγμής, οι «πράσινοι» δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια ενημέρωση για τους «υποψήφιους» που εξετάζει η ομάδα, όπως είθισται άλλωστε στην εποχή… Γιοβάνοβιτς, ωστόσο, πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι η συγκεκριμένη μεταγραφή να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, κάτι που φανερώνει πως ήδη υπάρχει μία… στόχευση σε «στόχο».

Σχετικές ειδήσεις