ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Πιέζει Σέρχι Ντάρντερ ο Μαρτίνεθ - Ενδιαφέρον από Ρεάλ Μπέτις

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Πιέζει Σέρχι Ντάρντερ ο Μαρτίνεθ - Ενδιαφέρον από Ρεάλ Μπέτις
EPA/ANDREU DALMAU, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Η απόκτηση του Σέρχι Ντάρντερ αποτελεί την άμεση προτεραιότητα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε και επίσημα πριν από μερικές ημέρες τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ίβηρας κόουτς, μαζί με τον Αντόνιο Κορδόν, έχουν αναλάβει να «τρέξουν» άμεσα τον σχεδιασμό για την επόμενη… ημέρα στην ομάδα και ένα από τα βασικά ζητήματα είναι η μεταγραφή του μεσοεπιθετικού της Εσπανιόλ.

Μάλιστα, ο 29χρονος άσος ήταν ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα, ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που «ναυαγούσαν» οι διαπραγματεύσεις με τον Ιλκάι Γκουντογκάν από την Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η καταλανική «Sport» υποστηρίζοντας παράλληλα πως πλέον τον πρώτο λόγο για την μεταγραφή του έχουν οι «ερυθρόλευκοι».

«Ο Ολυμπιακός τον πιέζει, μέσω του νέου του προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι δύο τους συνεργάστηκαν πέρσι στην Εσπανιόλ και ο Μαρτίνεθ προσπαθεί να τον πείσει να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πιο έντονα από κάθε άλλη ομάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Πάντως, οι Πειραιώτες δεν… παίζουν μόνοι τους, καθώς ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ρεάλ Μπέτις, όμως, «είναι εναλλακτική λύση όμως, πίσω από ένα όνομα που δεν έχει διαρρεύσει ακόμη», όπως σημειώνει για την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Τέλος, κίνηση για την παραμονή του Σέρχι Ντάρντερ θα κάνει και η Εσπανιόλ, με το ζήτημα να απασχολεί τον Φραν Γκαραγκάρζα, το νέο αθλητικό διευθυντή των Καταλανών, μόλις αυτός ανακοινωθεί και επίσημα. Όμως, θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού.

Σχετικές ειδήσεις