ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Με 33 παίκτες στην Αυστρία - Ανακοινώθηκε η αποστολή

Παναθηναϊκός: Με 33 παίκτες στην Αυστρία - Ανακοινώθηκε η αποστολή
Intime

Με 33 παίκτες στην αποστολή του θα ταξιδέψει για την Αυστρία ο Παναθηναϊκός

Την τελευταία τους προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» έκαναν το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πριν την απογευματινή αναχώρηση για Αυστρία.

Τελικός προορισμός το Bad Erlach, όπου θα παραμείνει έως και τις 10 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχουν οι εξής 33 ποδοσφαιριστές:

Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Σάιρους Μαργκόνο, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Άντραζ Σπόραρ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αργύρης Καμπετσής, Λεάντρο Φρόκου, Γιώργος Σιδεράς, Μαζάρ Μπιλάλ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Δημήτρης Καλοσκάμης, Γιώργος Κάτρης, Έλτον Φικάι.

Στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός θα δώσει και πέντε φιλικές αναμετρήσεις, οπότε το μεγάλο βάρος όπως καταλαβαίνει κανείς θα «πέσει» στο «χτίσιμο» για να είναι έτοιμη η ομάδα στα ματς με την Ντνίπρο.

Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 26/7, κόντρα στην αδύναμη Βιένερ Βικτόρια. Παρασκευή 30/6 οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Ρογκάσκα, ενώ στις 4/7 την Πετρολούλ Πλοέστι. Μία μέρα μετά θα παίξουν με την ΤΣΣΚΑ 1946 Σόφιας και στις 9/7 θα κοντραριστούν με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι διεθνείς θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Εξαίρεση οι Μάγκνουσον και Σπόραρ που για δικούς τους λόγους ήρθαν νωρίτερα στην Ελλάδα και θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή.