ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζινεντίν Ζιντάν: Πήρε την απόφαση να επιστρέψει στους πάγκους

Ζινεντίν Ζιντάν: Πήρε την απόφαση να επιστρέψει στους πάγκους
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να επιστρέψει στους πάγκους.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο «Téléfoot», ο Ζινεντίν Ζιντάν, δεν έκρυψε την επιθυμία να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία κάποιας ομάδας, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση τριών διαδοχικών Champions League (2016-2018).

«Δεν πρέπει να... αποκλείεις τίποτα. Ξέρω τι θέλω και τι δεν θέλω. Εάν υπάρχει αυτό το διάλειμμα, σημαίνει πως χρειαζόταν. Ελπίζω να πω στον εαυτό μου ότι γρήγορα, θα μπορέσω να προπονήσω.

Φυσικά και μου λείπει η αδρεναλίνη υψηλού επιπέδου. Οταν είμαστε έξω απ' αυτό, το βλέπουμε διαφορετικά. Είμαι εκτός για δύο χρόνια, αλλά κάποια στιγμή θα την έχω ξανά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Το προηγούμενο διάστημα ο Γάλλος προπονητής και παλιός σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είχε αρνηθεί προτάσεις από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο για να επιστρέψει στους πάγκους.

Απομένει πλέον να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του «Ζιζού»...

Στη σύντομη προπονητική του καριέρα (5 χρόνια σε δύο διαφορετικές περιόδους στη Ρεάλ Μαδρίτης), ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει κατακτήσει πέρα από τα 3 Champions League, 2 ευρωπαϊκά Super Cup (2016, 2017), 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων (2016, 2017), 2 πρωταθλήματα Ισπανίας (2016–17, 2019–20) και 1 Super Cup Ισπανίας (2017).

Διαβάστε επίσης:

Το γκολ-ποίημα του Φαν Μπάστεν με την Ολλανδία παραμένει ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών

Το γκολ της χρονιάς από πρώην παίκτη της ΑΕΚ στην «παράσταση» του Λιονέλ Μέσι

Δεν βάζει μυαλό ο Νεϊμάρ - Νέο πρόστιμο για το υπερπολυτελές σπίτι στη Μανγκαρατίμπα

Ο Στεφ Κάρι σχολίασε σύστημα του Βασίλη Σπανούλη από το ΠΑΟΚ-Περιστέρι

Τα «έσπασε» κι έγινε viral ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα - Ξεκαρδιστικό βίντεο με το Νο1 των NBA Draft 2023