ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Καλωσόρισμα με «φατούρο» για Μλαντένοβιτς - Πολύ «ξύλο» για τους διεθνείς (vids)

Παναθηναϊκός: Καλωσόρισμα με «φατούρο» για Μλαντένοβιτς - Πολύ «ξύλο» για τους διεθνείς (vids)
Intime

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή των «πράσινων» στην Αυστρία ενσωματώθηκε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, αλλά και οι υπόλοιποι διεθνείς της ομάδας, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με το καθιερωμένο «φατούρο».

Με νέα πρόσωπα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο. Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς έκανε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης των «πράσινων» και η υποδοχή του έγινε μ’ έναν ιδιαίτερο και παράλληλα, καθιερωμένο τρόπο.

Αρχικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πριν την έναρξη του προγράμματος παρουσίασε τον Σέρβο αριστερό μπακ στους συμπαίκτες του, με τον ίδιο να αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας». Ακολούθησε το καθιερωμένο… φατούρο, που ήταν ήπιο.

Ωστόσο, αμέσως μετά ο τεχνικός ηγέτης του «τριφυλλιού» σταμάτησε τους ποδοσφαιριστές του. «Μισό λεπτό, που πάτε; Έχουμε νέους παίκτες και τους διεθνείς μας», ανέφερε αρχικά, με τους τελευταίους να μην… θέλουν να δεχθούν το καλωσόρισμα.

Όμως, οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού, τράβηξαν τους Μάγκνουσον, Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Κλεϊνχέισλερ που ενσωματώθηκαν τελευταίοι, με αποτέλεσμα να περάσουν κι αυτοί από το τούνελ, με την ένταση να είναι μεγαλύτερη, όπως και η καλή διάθεση από τους ποδοσφαιριστές.

Σχετικές ειδήσεις