ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόρις Κλέιμαν: «Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για τον βιασμό της 17χρονης», αναφέρουν ισραηλινά ΜΜΕ

Μπόρις Κλέιμαν: «Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για τον βιασμό της 17χρονης», αναφέρουν ισραηλινά ΜΜΕ
Intime

Tο τεστ DNA δεν έδειξε επαφή ανάμεσα στον Μπόρις Κλέιμαν και to 17χρονο κορίτσι που τον κατηγόρησε για βιασμό, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, με τις κατηγορίες να αποσύρονται.

Ο Μπόρις Κλέιμαν φαίνεται πως δικαιώνεται στην υπόθεση με την καταγγελία βιασμού από 17χρονη κοπέλα, σε νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης στην Αθήνα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν ΜΜΕ στο Ισραήλ και συγκεκριμένα το 13tv.co.il, το οποίο ισχυρίζεται πως τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έγινε βγήκαν την Παρασκευή (30/6) και είναι αρνητικά.

Θυμίζουμε πως ο τερματοφύλακας του Βόλου, εκείνο το διάστημα, είχε συλληφθεί με την κατηγορία βιασμού ενός 17χρονου κοριτσιού σε μπαρ στο Κολωνάκι, ενώ κατηγορήθηκε πως είχε χρησιμοποιήσει και ναρκωτικές ουσίες.

Ο Κλέιμαν είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ μετά την απολογία του, τονίζοντας πως είναι αθώος. Το τεστ DNA, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έδειξε πως δεν υπήρξε επαφή, ενώ ο δικηγόρος του Ισραηλινού τερματοφύλακα, Γιάνιν Σέγκεφ, ανέφερε πως βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού δεν έδειξε κάποια επίθεση.

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως το τεστ για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών ήταν επίσης αρνητικό, ενώ υποστηρίζει πως η οικογένεια του κοριτσιού υπέγραψε έγγραφο με το οποίο συναινεί στο κλείσιμο της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Δεν πτοείται ο Κλέιμαν: Θέλει να μείνει στην Ελλάδα!

Κλέιμαν: Η μαθήτρια που τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση αποβλήθηκε από το σχολείο της

Μπόρις Κλέιμαν: «Μην βλάπτετε τη φήμη, τα παιδιά και τη σύζυγό μου»