ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η αποστολή Λουτσέσκου για Ολλανδία - Τι ισχύει με Ίνγκασον και Σβαμπ - Ποιοι κόπηκαν

ΠΑΟΚ: Η αποστολή Λουτσέσκου για Ολλανδία - Τι ισχύει με Ίνγκασον και Σβαμπ - Ποιοι κόπηκαν
Eurokinissi

ΠΑΟΚ: Τους παίκτες που θα ταξιδέψουν για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ανακοίνωσε το Σάββατο (01/07) ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (03/07) για την Ολλανδία και το Τέχελεν, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» για τη νέα σεζόν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μείνει στην χώρα της τουλίπας μέχρι τις 17 του μηνός.

Το Σάββατο (01/07) ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει την Δευτέρα (03/07) από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Σ’ αυτήν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Ίνγκι Ίνγκασον και Στέφαν Σβαμπ, οι οποίοι θα απουσιάζουν από την πτήση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Ισλανδός αμυντικός θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Τρίτη (04/07), τη στιγμή που το όνομά του εμπλέκεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια. Τη δεδομένη στιγμή, Μίντιλαντ και Κράσνονταρ δείχνουν πιο έντονο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες.

Αναφορικά με τον Αυστριακό μέσο, δεν θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή των «ασπρόμαυρων» για την Ολλανδία, αλλά θα ταξιδέψει για τη χώρα της τουλίπας την ίδια μέρα, λόγω ενός προσωπικού ζητήματος.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή μετέχουν οι νεαροί Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Παναγιώτου, Π. Τζίμας, Γκορντεζιάνι και Γιαξής όπως και οι Βρακάς και Τσιγγάρας που γύρισαν από τους δανεισμούς τους, αλλά και ο Κανίς, το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Αντίθετα, εκτός είναι οι Μορικέλι και Μπράντονιτς.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του ΠΑΟΚ μετέχουν οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Σάστρε, Λύρατζης, Ίνγκασον, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Κανίς, Π.Τζίμας, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Γκορντεζιάνι και Γιαξής.

Σχετικές ειδήσεις