ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Τροστ-Εκόνγκ, υπογράφει για 3 χρόνια - «Με έπεισε ο Λουτσέσκου»

ΠΑΟΚ - Μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Τροστ-Εκόνγκ, υπογράφει για 3 χρόνια - «Με έπεισε ο Λουτσέσκου»
Eurokinissi

Ο Ουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ αφίχθη στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και αναμένεται να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο.

Την πρώτη του μεταγραφή ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ, με τον Ουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ να φτάνει το μεσημέρι της Δευτέρας (3/7) στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νιγηριανός ταξίδεψε με πτήση από το Λονδίνο και αφίχθη λίγο μετά τις 12:00 προκειμένου να περάσει από ιτρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και την πόλη. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την ομάδα αλλά ειμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ.

Μιλήσαμε με τον προπονητή και δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά για να με πείσει να έρθω στον ΠΑΟΚ και αυτό που σκέφτομαι μόνο ειναι το πότε θα ξεκινήσει η δουλειά. Ελπίζω όλα τα διαδικαστικά να τελειώσουν γρήγορα και να πάω στην Ολλανδία όσο πιο νωρίς γίνεται.

Μου τηλεφώνησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και μου ειπε μόνο καλά λόγια για την ομάδα, ήταν εδώ για οκτώ χρόνια και ήταν πολύ χαρούμενος. Μου ειπε να έρθω στον ΠΑΟΚ».