ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τέλος εποχής για τον Βιεϊρίνια - «Η τελευταία μου χρονιά όπως την ονειρεύτηκα»

ΠΑΟΚ: Τέλος εποχής για τον Βιεϊρίνια - «Η τελευταία μου χρονιά όπως την ονειρεύτηκα»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, για μια τελευταία χρονιά, όπως ανακοίνωσαν ο Δικέφαλος και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Παίκτης του ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και τον Πορτογάλο παίκτη να ανακοινώνουν πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του στην ενεργό δράση.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο του συμβολαίου του εμβληματικού μας αρχηγού Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος, που έγινε για χάρη του ΠΑΟΚ Έλληνας, ο μεσοεπιθετικός που για τις ανάγκες της ομάδας αγωνίστηκε μέχρι και ως στόπερ, θα τελειώσει την καριέρα του στην Τούμπα, όπως αρμόζει στην ιστορία μας, χαρίζοντας την ποιότητα, την προσωπικότητα και την εμπειρία του για μια τελευταία χρονιά.

Ευχόμαστε να είσαι υγιής και να το απολαύσεις Αρχηγέ!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε την ομάδα και τον Ιβάν Σαββίδη, που του έδωσε την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του όπως το ονειρευόταν.

«Μέχρι σήμερα ο Θεός με ευλόγησε να κάνω όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα με τον ΠΑΟΚ. Πρωτάθλημα, κύπελλα, ευρωπαϊκές πορείες. Μέχρι σήμερα τήρησα τον λόγο που έδωσα στους ΠΑΟΚτσήδες.

Έφυγα ακόμη κι αν δεν ήθελα γιατί η ομάδα το είχε ανάγκη. Γύρισα σε μια ηλικία παραγωγική, αφήνοντας πίσω μεγάλες προτάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, γιατί δεν ήθελα να επιστρέψω για τα τελευταία ένσημα.

Τώρα ήρθε η στιγμή να ευχαριστήσω εγώ τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη που μου δίνουν την δυνατότητα να κλείσω την καριέρα μου όπως το ονειρεύτηκα. Μέσα στην Τούμπα, αρχηγός, μπροστά σας, όποτε ο προπονητής με φωνάξει.

Ελπίζω να είναι μια ιστορική χρονιά για τον ΠΑΟΚ, όσο θα είναι ιστορική για εμένα. Η τελευταία μου. Πάμε ΠΑΟΚάρα!», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Διαβάστε επίσης:

Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Τέλος από Τσέλσι ο Μπάμπα - Υπογράφει στον «Δικέφαλο»

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Κινδύνευσαν με τραυματισμό, αλλά ξεκαρδίστηκαν στα γέλια (vid)

«Χρυσή» η κόρη του Νίκου Γκάλη - Σάρωσε τα μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading

ΑΕΚ: Ενσωματώθηκαν διεθνείς, Χρυσόπουλος - Μέσα στη μέρα στην Ολλανδία οι Βίντα, Σιμάνσκι, Χατζισαφί