ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Νέων: Πρεμιέρα με όνειρα στο Euro 2023 – Η ώρα και το κανάλι του ματς με τη Νορβηγία

Εθνική Νέων Euro 2023
Intime News

Εθνική Νέων: Ώρα πρεμιέρας για την Ελλάδα, η οποία θα αγωνιστεί σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για πρώτη φορά, μετά το 2015.

Το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Νορβηγία στην πρεμιέρα της στον 2ο όμιλο του Euro 2023, το οποίο διεξάγεται στη Μάλτα.

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης», Αναστάσιος Θέος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο παίκτες για το ματς με τη Νορβηγία. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κεραμίτση και Λάμπρο Σμυρλή, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες στο Εlite Round και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς.

Στο ίδιο γκρουπ βρίσκονται, επίσης, η Ισπανία κι η Ισλανδία και την πρόκριση για τα ημιτελικά παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες.

Η ώρα και το κανάλι

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Νορβηγία στην πρεμιέρα της στον 2ο όμιλο του Euro 2023 Κ19. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Τρίτης (4/7). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1. Στις 22:15, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ισλανδία στο άλλο ματς του ομίλου, το οποίο θα μεταδόσει η ΕΡΤ3.

Το πρόγραμμα της Ελλάδας

  • Τρίτη 4 Ιουλίου: Νορβηγία – Ελλάδα (19:00)
  • Παρασκευή 7 Ιουλίου: Ελλάδα – Ισπανία (19:00)
  • Δευτέρα 10 Ιουλίου: Ελλάδα – Ισλανδία (22:00)

Πρεμιέρα με νίκη για Πορτογαλία, Ιταλία

Όσον αφορά στον 1ο όμιλο, Πορτογαλία κι Ιταλία ξεκίνησαν με νίκες τη διοργάνωση. Οι Ίβηρες νίκησαν 2-0 την Πολωνία, ενώ οι «Ατζούρι» επικράτησαν 4-0 της «οικοδέσποινας», Μάλτας σε ένα ματς, όπου κέρδισαν 4 πέναλτι!

Μάλτα - Ιταλία 0-4

Πολωνία - Πορτογαλία 0-2

Σχετικές ειδήσεις