ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK – Λοκομοτίβα 0-1: Ήττα στο πρώτο φιλικό, με θετικό πρόσημο

ΑΕΚ Προετοιμασία
Intime News

ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν (0-1) από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο πρώτο φιλικό τους, δείχνοντας κατά διαστήματα θετικά στοιχεία.

Με δεδομένη την περίοδο που βρισκόμαστε το πρόσημο ήταν θετικό για την ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ολλανδία κι είχε διάρκεια 75 λεπτά.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έβγαλαν κατά διαστήματα στοιχεία που θέλει να δει ο προπονητής τους, αλλά πλήρωσαν μια αδράνεια σε στατική φάση. Αυτό συνέβη στο 28ο λεπτό, όταν ο Μαρτσινάι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στα αξιοσημείωτα κι η γκάφα του επόπτη, ο οποίος στο 19ο λεπτό σταμάτησε ως οφσάιντ τον Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός είχε πάρει την μπάλα από αντίπαλο.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι ο Αλμέιδα χρησιμοποίησε μόνο τους παίκτες που είχε από την πρώτη ημέρα, κάτι που σημαίνει ότι οι διεθνείς (Μάνταλος, Αθανασιάδης, Ρότα, Τσούμπερ, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι) κι ο Άμραμπατ δεν αγωνίστηκαν.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, δήλωσε μετά το τέλος: «Είναι η πρώτη εφαρμογή αυτών που δουλεύουμε σε έναν αγώνα. Μόλις ενσωματώθηκε η πλειοψηφία των παικτών στην αποστολή. Κάποιες στιγμές η ομάδα έδειξε αυτό που προσπαθούμε να βγάλουμε και κάποιες άλλες φάνηκε ότι είμαστε στην προετοιμασία. Θα εκμεταλλευτούμε αυτά τα ματς για να δούμε πολλούς νέους παίκτες. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, το βλέπω σαν μέρος της προετοιμασίας, οπότε αυτό έχουμε να κάνουμε».

Δείτε ξανά ολόκληρη την αναμέτρηση στο παρακάτω video: