ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Κίνηση για Αντρέ και Γκόμες για την επίθεση - Πρόταση για Μπουτούτσι

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Κίνηση για Αντρέ και Γκόμες για την επίθεση - Πρόταση για Μπουτούτσι
EPA/Ronald Wittek, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η ενίσχυση της επίθεσης με τους «ερυθρόλευκους» να κινούνται για τους Μάρκος Αντρέ και Μάξι Γκόμες, τη στιγμή που κοντά στην έξοδο εμφανίζεται ο Ζούμερ Μπουτούτσι.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Αντόνιο Κορδόν και οι συνεργάτες του έχουν συνεχείς επαφές με «στόχους» που έχουν εντοπιστεί, σε συνεννόηση με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα, αναφορικά με την γραμμή κρούσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Μάρκος Αντρέ από την Βαλένθια. Ο παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει στις «νυχτερίδες», οι οποίες είναι έτοιμες να «ακούσουν» τις προτάσεις για την παραχώρησή του.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «grada3» υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή, όμως, η πρόταση που έχουν καταθέσει δεν πλησιάζει τις απαιτήσεις της ομάδας της ιβηρικής χερσονήσου, καθώς τον κοστολογεί στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Ο 26χρονος δεν φαίνεται να… συγκινείται από προτάσεις που έρχονται από την πατρίδα του, καθώς θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με υπομονή τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση και σε περίπτωση που η Βαλένθια δεν μπορέσει να πουλήσει τον παίκτη με τα χρήματα που θέλει, ίσως «πέσει» στο τραπέζι και το ενδεχόμενο δανεισμού για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν είναι ο μοναδικός… υποψήφιος για την γραμμή κρούσης των «ερυθρόλευκων». Εδώ και καιρό στο «στόχαστρο» βρίσκεται και ο Μάξι Γκόμες της Τραμπζονσπόρ. Μάλιστα, από την ομάδα της Τουρκίας, ο ελληνικός σύλλογος θέλει και τον Μαρκ Μπάρτρα για το κέντρο της άμυνας, τη στιγμή που ενδιαφέρον από το «συγκρότημα» της Τραπεζούντας υπάρχει για τον Φίλιπ Ζίνκερναγκελ.

Τις τελευταίες ώρες «κυκλοφορεί» ένα σενάριο στην γειτονική χώρα πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα πρόταση, αλλά όχι για να πάρει «πακέτο» τον Ουρουγουανό επιθετικό και τον Ισπανό στόπερ, αλλά μόνο για τον πρώτο.

Όπως τονίζεται «Aksam Spor» οι Πειραιώτες «χτύπησαν» και πάλι την… πόρτα της Τραμπζονσπόρ, αυτή τη φορά μόνο για τον Μάξι Γκόμες, με την πρόταση να αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να γίνεται… αναφορά ούτε στον Φίλιπ Ζίνκερναγκελ, ως αντάλλαγμα.

Πρόταση για Μπουτούτσι

Τέλος, ένα ακόμα σενάριο «εμπλέκει» τους «ερυθρόλευκους» και πάλι από την Τουρκία. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, η Αδάνα Ντεμιρσπόρ, που την περσινή σεζόν απέκτησε τον Χένρι Ονιεκούρου, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ζούμερ Μπουτούτσι.

Ο διεθνής εξτρέμ έφτασε στο δεύτερο… μισό της περσινής σεζόν στον Πειραιά, αλλά δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Η Αδάνα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και φέρεται να κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του.

Σχετικές ειδήσεις