ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Εξετάζει Παλομίνο για την άμυνα

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Εξετάζει Παλομίνο για την άμυνα
EPA/PAOLO MAGNI, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Το όνομα του Χοσέ Λουίς Παλομίνο προστέθηκε στη λίστα των υπό εξέταση παικτών που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Την περίπτωση του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Λατίνος άσος ανήκει στην Αταλάντα, με την οποία έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, αλλά θέλει να αποχωρήσει. Γι’ αυτό και προτάθηκε στους Πειραιώτες.

Ο 33χρονος στόπερ αγωνίστηκε σε 16 ματς με το «συγκρότημα» του Μπέργκαμο, ωστόσο, έχασε μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν, λόγω υπόθεσης ντόπινγκ, απ’ την οποία αθωώθηκε. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει… έρευνα για την περίπτωσή του, καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά που θα ήθελε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στα μετόπισθεν.

Βέβαια, ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο δεν είναι ο μοναδικός στόπερ που εξετάζεται στο Λιμάνι. Στα υπόψιν υπάρχει πάντα ο Μαρκ Μπάρτρα από την Τραμπζονσπόρ, αν και το τελευταίο διάστημα έχει… υποχωρήσει λίγο η υπόθεσή του.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για τον Μάρκος Αντρέ από την Βαλένθια, μια περίπτωση που συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν οι μεταγραφές των Ιμπόρα και Κίνι.

Σχετικές ειδήσεις