ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Προχωρά για τον διεθνή Κροάτη, Τιν Γεντβάι

Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Προχωρά για τον διεθνή Κροάτη, Τιν Γεντβάι

Τον 27χρονο στόπερ της Λοκομοτίβ Μόσχας, Τιν Γεντβάι, προσπαθεί να «κλείσει» ο Παναθηναϊκός με τις εξελίξεις να είναι θέμα ωρών.

Η απόκτηση στόπερ για τον Παναθηναϊκό, είναι θέμα ημερών, ίσως και ωρών. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, με τις διαπραγματεύσεις να είναι στην τελική τους ευθεία. Όπως όλα δείχνουν, ο εκλεκτός του «τριφυλλιού» είναι ο Κροάτης, Τιν Γεντβάι. Ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του είναι σε εξέλιξη, με τους «πράσινους» να ευελπιστούν πως άμεσα θα «κλείσουν» το θέμα και θα φέρουν τον παίκτη στην Ελλάδα. Προκειμένου να τον έχουν κάποιες μέρες πριν το πρώτο ματς με τη Ντνίπρο, όπου είναι απαραίτητη η παρουσία ενός ακόμη στόπερ.

Ο Γεντβάι υπήρξε 26 φορές διεθνής με την Κροατία. Την περασμένη σεζόν με τη Λοκομοτίβ και με την Αλ Αϊν των ΗΑΕ, είχε 34 ματς, 1 γκολ και 1 ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2025.

Είναι «προϊόν» των ακαδημιών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, από την οποία τον απέκτησε η Ρόμα. Από εκεί πήγε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ στη Γερμανία αγωνίστηκε και στην Άουγκσμπουργκ. Πριν μετακομίσει στη Ρωσία για τη Λοκομοτίβ Μόσχας.