ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθεί τον Κοτάρσκι

Μεταγραφές ΠΑΟΚ
Intime News

Μεταγραφές: Στα ραντάρ της Μπάγερν Μονάχου φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ.

Οι Πρωταθλητές Γερμανίας έχουν στη λίστα τους το όνομα του Κροάτη τερματοφύλακα, μαζί με εκείνο του Τόμας Στρακόσια της Μπρέντφορντ.

Στην Μπάγερν θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα ο Γιαν Ζόμερ. Ο τελευταίος είναι στο στόχαστρο της Ίντερ, καθώς αναζητά τον αντικαταστάτη του Ονάνα, ο οποίος θα μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SKY SPORTS, το οποίο αναπαράγουν τα γερμανικά ΜΜΕ, τόσο ο Κοτάρσκι, όσο κι ο Στρακόσια έχουν αξιολογηθεί θετικά, με τον πρώτο να έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, είναι πιθανό: «Να αποχωρήσουν από την Μπάγερν αυτή την μεταγραφική περίοδο τόσο ο Γιαν Ζόμερ, όσο και ο Αλεξάντερ Νιούμπελ. Για να είναι προετοιμασμένοι οι Βαυαροί στο ενδεχόμενο ακόμη πιο μεγάλης σε διάρκεια απουσία του Νόιερ έχουν θέσει στα…ραντάρ τους δύο τερματοφύλακες τον Τόμας Στρακόσια της Μπρέντφορντ και τον Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ».

Αξίζει να υπογραμμίσουμε, πάντως, ότι για να προχωρήσει κάποια περίπτωση θα πρέπει ο Ζόμερ να αποχωρήσει από την Μπάγερν.

Σχετικές ειδήσεις