ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εικόνα που σοκάρει πριν από το Ρεάλ-Μίλαν - Κατέρρευσε on air ο Σάκα Χίσλοπ

Εικόνα που σοκάρει πριν από το Ρεάλ-Μίλαν - Κατέρρευσε on air ο Σάκα Χίσλοπ
Print Screen - Video

Ο παλιός τερματοφύλακας και νυν σχολιαστής του ESPN, Σάκα Χίσλοπ κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση πριν από το φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μίλαν στις ΗΠΑ.

Μια εικόνα που σοκάρει παρακολούθησαν σε live μετάδοση εκατομμύρια θεατές στον κόσμο, λίγο πριν από την έναρξη του σπουδαίου φιλικού αγώνα προετοιμασίας ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μίλαν, στις ΗΠΑ.

Ο πασίγνωστος παλιός τερματοφύλακας, Σάκα Χίσλοπ, με μεγάλη καριέρα στην Premier League (Ρέντινγκ, Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ και Πόρτσμουθ), ο οποίος πλέον εργάζεται ως σχολιαστής στο ESPN, κατέρρευσε στη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης από τον αγωνιστικό χώρο!

Ο 54χρονος Χίσλοπ αστειευόταν με τον συνάδελφο του, Νταν Τόμας, όταν άρχισε να παραπατάει και στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος, με τον συμπαρουσιαστή του να σοκάρετε και να καλεί σε βοήθεια, την ώρα που τεχνικοί του καναλιού μπαίνουν στο πλάνο σε κατάσταση πανικού.

Άμεσα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει η αιτία της σοκαριστικής κατάρρευσης.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στη διάρκεια του ημιχρόνου, ο Νταν Τόμας βγήκε στον αέρα και καθησύχασε για την κατάσταση του παλαίμαχου τερματοφύλακα, ενημερώνοντας ότι ο Χίσλοπ ανέκτησε τις αισθήσεις του και μιλούσε κανονικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ρεάλ επιβλήθηκε με 3-2 της Μίλαν και πανηγύρισε μία νίκη γοήτρου στο πρώτο της καλοκαιρινό φιλικό ενόψει της νέας σεζόν.