ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρέιντζερς-Ολυμπιακός 1-3: Εντυπωσίασαν οι «ερυθρόλευκοι»

Ρέιντζερς-Ολυμπιακός 1-3: Εντυπωσίασαν οι «ερυθρόλευκοι»

Έτοιμος για τα ματς των προκριματικών ο Ολυμπιακός, επικράτησε άνετα στο «Άιμπροξ» με γκολ των Καρβάλιο (2) και Φορτούνη.

Την καλύτερη παράστασή του στα καλοκαιρινά φιλικά, έδωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάστηκαν στο «Άιμπροξ» κόντρα στους Ρέιντζερς που είναι πιο έτοιμοι απ’ τους Πειραιώτες. Όμως οι παίκτες του Μαρτίνεθ ήταν εμφανώς ανώτεροι και τελικά δίκαια επικράτησαν με σκορ 3-1.

Καρβάλιο με δύο γκολ και Ροντινέι, ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας του Πειραιά, αν και δεν υστέρησε κάποιους στο στρωτό ποδόσφαιρο που παρουσίασε η ομάδα του λιμανιού,

Στο 44ο λεπτό δίκαια πήρε το προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Ο Κίνι σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Φορτούνη, ο οποίος σούταρε και μετά από νέα κόντρα στον Ντέιβις ήρθε το 0-1.

Η ισοφάριση ήρθε στο 50’ για τους Σκωτσέζους. Από λάθος του Ντόη ο Κάλντγουελ βγήκε τετ α τετ και έπεσε στο έδαφος στην έξοδο του Πασχαλάκη με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Ο Ταβερνιέ ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-1.

Ο Ολυμπιακός δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να υπερέχει και στο 56’ ήρθε εκ νέου το προβάδισμα. Μετά από φάση διαρκείας, ο Ελ Αραμπί αστόχησε δύο φορές εξ επαφής, αλλά ο Καρβάλιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 70’ «κλείδωσε» η φιλική νίκη, με τον Ροντινέι να κάνει ωραία κίνηση και να κάνει το γύρισμα στον Καρβάλιο που διαμόρφωσε το 1-3.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (Μάικλ Μπιλ): ΜακΚρόρι, Ταβερνιέ, Σούταρ, Ντέιβις, Μπάρισιτς, Ράσκιν, Ντάουελ, Κάντγουελ, Λάμερς, Ντέσερς, Σίμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι (66' Ραμόν), Ρέτσος, Ντόη, Ροντινέι, Μ.Καμαρά (66' Μπουχαλάκης), Ιμπόρα, Καρβάλιο (80' Αγκιμπού Καμαρά), Φορτούνης (66' Βρουσάι), Μασούρας (80' Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (66' Μπιέλ).