ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χώρισε ο… σωματοφύλακας του Λιονέλ Μέσι

Χώρισε ο… σωματοφύλακας του Λιονέλ Μέσι

Ο κολλητός φίλος, συμπαίκτης στην Εθνική Αργεντινή και «σωματοφύλακας» του Μέσι, Ροντρίγκο Ντε Πολ, ανακοίνωσε το χωρισμό του με τη διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό της χώρας του, Τίνι.

Χωρισμός που συζητιέται έντονα στην Αργεντινή και όχι μόνο. Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ, διεθνής ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, κολλητός φίλος του Λιονέλ Μέσι, με το παρατσούκλι «σωματοφύλακας» του 36χρονου σούπερ σταρ, ανακοίνωσε πως δεν είναι πλέον μαζί με την Τίνι. Πλήρες όνομα Μαρτίνα Στέσελ, η οποία είναι διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια στην Αργεντινή.

Το ζευγάρι έγινε ακόμη περισσότερο διάσημο λόγω του γεγονότος πως ήταν μαζί και ιδιαίτερα αγαπητοί απ’ τον κόσμο, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Παράλληλα, θεωρούνται οι πιο φιλικοί σταρ της Αργεντινής, ιδιαίτερα με τα παιδιά αλλά και μεγαλύτερους θαυμαστές.

Έτσι στη λατινική Αμερική πολλοί στεναχωρήθηκαν απ’ την είδηση που έκανε γνωστή ο Ντε Πολ, γράφοντας:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως με την Τίνι αποφασίσαμε να τερματίσουμε το δεσμό μας. Ζήσαμε όμορφες στιγμές, στις οποίες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσω έναν άνθρωπο που σέβομαι και αγαπώ πολύ. Ήμασταν δίπλα ο ένας στον άλλο σε πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το σεβασμό και την αγάπη».