ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο παραμένουν τρεις φίλοι της ΑΕΚ - Ο ένας σε σοβαρή κατάσταση

AEK OPAP Arena
Intime News

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο παραμένουν τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του «ντου» των χούλιγκαν στην «OPAP Arena».

Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία ενημέρωση που είχαν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ένας εξ αυτών είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Επίσης, στο νοσοκομείο βρίσκεται κι ένας Κροάτης οπαδός, ο οποίος νοσηλεύεται φυλασσόμενος. Να θυμίσουμε ότι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» προσήλθαν 10 τραυματίες από τα επεισόδια.

Στο ίδιο νοσοκομείο είναι κι η μητέρα του 29χρονου, Μιχάλη, καθώς κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του γιού της.

Οι παίκτες της ΑΕΚ απέτιναν φόρο τιμής στον Μιχάλη

Στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης, βρέθηκε αντιπροσωπεία παικτών και διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» και απέτιναν φόρο τιμής. Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν οι αρχηγοί Κώστας Γαλανόπουλος, Γιώργος Αθανασιάδης, Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ, Νταμιάν Σιμάνσκι. Οι πέντε ποδοσφαιριστές ήταν συνοδευόμενοι από τον team manager Δημήτρη Ναλιτζή.

Aπό πλευράς διοίκησης ήταν μαζί τους ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα κι από το ποδοσφαιρικό τμήμα επίσης ο Πάνος Αναστασόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις