ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Χαμός με Χουάνγκ, ζήτησε να φύγει - Αναλαμβάνουν οι δικηγόροι

Ολυμπιακός: Χαμός με Χουάνγκ, ζήτησε να φύγει - Αναλαμβάνουν οι δικηγόροι

Στα άκρα οι σχέσεις του Ινμπεόμ Χουάνγκ με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κορεάτης ζήτησε να φύγει άμεσα από την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική νίκη επί της Γκενκ με 1-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κι έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα play offs του Europa League.

Ωστόσο, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης έγιναν γνωστοί οι λόγοι της απουσίας του Ινμπεόμ Χουάνγκ από την αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα.

Ο μέσος από τη Νότια Κορέα ζήτησε να αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους, αθετώντας τους όρους του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2025. Όπως έλεγαν από τον Ολυμπιακό, η συμπεριφορά αυτή δεν είναι αποδεκτή κι από εδώ και πέρα το ζήτημα θα το χειριστούν οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Ο Χουάνγκ είχε δηλωθεί στη λίστα της UEFA, αλλά ήταν εκτός αποστολής για το ματς με τη Γκενκ, λόγω της επιθυμίας του να αποχωρήσει από την ομάδα, με τους ερυθρόλευκους να υπογραμμίζουν ότι κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 ως ελεύθερος από την Ρούμπιν Καζάν. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.