ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν είναι Μέσι και Εμπαπέ ο Νεϊμάρ - Έτοιμος να πει «ναι» σε τεράστια πρόταση της Αλ Χιλάλ

Δεν είναι Μέσι και Εμπαπέ ο Νεϊμάρ - Έτοιμος να πει «ναι» σε τεράστια πρόταση της Αλ Χιλάλ
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Αλ Χιλάλ κατέθεσε εξωπραγματική πρόταση για να αποσπάσει την υπογραφή του Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος άσος το σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία την καριέρα του.

Τρίτη και... φαρμακερή προσπάθεια κάνει η Αλ Χιλάλ προκειμένου να αποκτήσει έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς αστέρες της τελευταίας δεκαετίας.

Η αρχή έγινε με τον Λιονέλ Μέσι, η συνέχεια δόθηκε με τον Κιλιάν Εμπαπέ και πλέον ήρθε η ώρα του Νεϊμάρ Τζούνιορ. Από τους δύο πρώτους η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία «έφαγε χυλόπιτα», παρά τις εξωπραγματικές προτάσεις, αλλά στην περίπτωση του Βραζιλιάνου φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες.

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αλ Χιλάλ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, προσφέροντάς του ένα τεράστιο ποσό.

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, μάλιστα, με νεότερη δημοσίευσή του στα social media, αναφέρει ότι οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τους εκπροσώπους του Νεϊμάρ να εξετάζουν ήδη τα έγγραφα του συμβολαίου!

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται παράλληλα σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την αποχώρησή του με μεταγραφή στην Αλ Χιλάλ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάζει και την Μπαρτσελόνα, αφού αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Νεϊμάρ, τον οποίο είχαν ως προτεραιότητα, θα στραφούν ξανά στην περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ για την ενίσχυσή τους.

Διαβάστε επίσης:

Αθλητικές μεταδόσεις: Ντέρμπι Τσέλσι-Λίβερπουλ, «σέντρα» για Μπαρτσελόνα - Φιλικό με ΗΠΑ ο Χουάντσο

AEK: Ψυχολογικά ράκος η ομάδα πριν τα ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

La Liga: Πέρασε σα «βασίλισσα» από το «λάκκο των λεόντων» η Ρεάλ Μαδρίτης

Ligue 1: Ο Εμπαπέ στην εξέδρα, η Παρί Σεν Ζερμέν στο μηδέν

Super Cup Γερμανίας: Η Λειψία… ισοπέδωσε την Μπάγερν