ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Οριστική διακοπή στο ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά

Super League: Οριστική διακοπή στο ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά

Ένα πρόβλημα σε έναν απ’ τους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου «Ζωσιμάδες» δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του δευτέρου ημιχρόνου – Διακοπή με το παιχνίδι στο 1-0.

Κάθε αρχή και δύσκολη για τη Super League. Μόλις στο δεύτερο ματς της σεζόν 2023-24, το παιχνίδι δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί ομαλά. Το ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά ήταν στο 1-0 αλλά δεν μπόρεσε να παιχτεί το δεύτερο ημίχρονο.

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε έναν απ’ τους τέσσερις πυλώνες φωτισμού στους «Ζωσιμάδες», αποδείχθηκε αξεπέραστο. Έτσι, μετά από ημίωρη προσπάθεια από την πυροσβεστική και ηλεκτρολόγους, ο διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, έφυγε για τα αποδυτήρια μαζί με τις ομάδες, διακόπτοντας οριστικά την αναμέτρηση.

Πλέον, το πότε θα διεξαχθεί το δεύτερο ημίχρονο, θα αποφασιστεί από την διοργανώτρια αρχή.

Όση ώρα παίχτηκε ποδόσφαιρο, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι απ’ τη νεοφώτιστη Κηφισιά. Ο Πέδρο Κόντε με πέναλτι στο 31’ έκανε το 1-0, για τους Ηπειρώτες που είχαν κι άλλες ευκαιρίες. Ειδικά με τον Παμλίδη στο 4’ που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: Σάκιτς, Ιπαλίμπο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43’ Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας, Παμλίδης, Κόντε.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Ιπαλίμπο, Αντούνες, Αντερέγκεν, Οζέγκοβιτς, Μασούρας, Τετέι.