ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEΚ: «Με αυτά που… περάσαμε, 10.000 πρόστιμο ο καθένας» - Η απίθανη ατάκα Μελισσανίδη στα αποδυτήρια

Δημήτρης Μελισσανίδης ΑΕΚ
Intime News

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια, μετά την επική πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχοντας διάθεση για χιούμορ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ πήγε για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και τον Ματίας Αλμέιδα, για την παρουσία τους στα playoffs του Champions League.

Όπως είναι φυσικό όταν ο Μελισσανίδης εμφανίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις στα αποδυτήρια, οι σκέψεις πάνε σε πριμ. Ο ίδιος, βέβαια, είχε μεγάλη διάθεση για χιούμορ και τους είπε μια απίθανη ατάκα. «Με αυτά που περάσαμε, δέκα χιλιάδες πρόστιμο στον καθένα», είπε αστειευόμενος.

Το πρόστιμο ήταν φυσικά «φάντασμα», αλλά το πριμ μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αν η ομάδα εξασφαλίσει την παρουσία στους ομίλους του Champions League. Αυτό, άλλωστε, ζήτησε κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Συγκεκριμένα, πέρα από την πλάκα που έκανε, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους κι υπογράμμισε ότι μεγάλος στόχος είναι η παρουσία στους ομίλους. Από εκεί και πέρα, είχε κι ιδιαίτερα θερμό τετ-α-τετ με τον «χρυσό» σκόρερ της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα.

Σχετικές ειδήσεις